Amazon dal zelenou seriálu Tomb Raider. Pracovat na něm bude Phoebe Waller-Bridge

Crystal Dynamics • Crystal Dynamics

Kromě seriálu má vzniknout také film a nová hra.

Amazon Prime Video si objednal nový seriál Tomb Raider, o jehož tvorbu se postará herečka Phoebe Waller-Bridge. Herečka, kterou můžete znát ze seriálu Fleabag nebo posledního Indiana Jonese ovšem nebude ztvárnět hlavní hrdinku, ale vezme si na starosti roli výkonné producentky a scénáristky.

"Seriál založený na ikonické sérii her Tomb Raider bude následovat dobrodružství slavné archeoložky Lary Croft," popisuje poněkud vágně Embracer Group. Produkčními společnostmi starajícími se o seriál budou Crystal Dynamics a Amazon MGM Studios a seriál vyjde exkluzivně na Amazon Prime Video. "Kdybych tohle řekla svému náctiletému já, asi by vybuchlo. Tomb Raider byl vždy obrovskou součástí mého života a cítím se nesmírně poctěna tím, že ho mohu přivést na televizní obrazovky. Lara Croft pro mě znamená moc a nemohu se dočkat tohoto dobrodružství," popisuje Waller-Bridge.

Fanoušci Lary Croft se tak v následujících letech mají na co těšit. Již dříve bylo totiž potvrzeno také to, že se plánuje další filmová adaptace a nová hra.

REKLAMA

Partnerem rubriky Novinky je společnost STR8.

Doporučujeme