Assassin's Creed Shadows se předvedl v prvním traileru. Ukazuje afrického samuraje i ženskou shinobi bojovnici

Ubisoft • Ubisoft

Ubisoft ukázal první záběry z očekávaného Assassin's Creed Shadows.

Assassin's Creed Shadows se představuje v prvních záběrech, které nám předvádějí Japonsko ve vší kráse. Ve hře budou spolupracovat dva hrdinové, z nichž jeden se drží samurajského stylu boje zatímco hrdinka, která s ním spolupracuje se naopak snaží zůstat skrytá jako pravý shinobi a je věrnější stylu Assassinů.

Samurajský hrdina Yusuke bude volně inspirovaný skutečnou historickou postavou a bude se snažit těžit z příběhu odehrávajícího se koncem šestnáctého století, kdy měl tento samuraj dorazit do Japonska. Pokud jste si tak vychutnávali například události Šóguna na Disney+, budete mít možnost navázat ve stejném historickém období i v herním prostředí.

Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows

Jeho pomyslným protějškem má být Naoe. Žena, která bojuje ve stylu shinobi a bude v podstatě přímým kontrastem k čestnému stylu boje samurajů. V traileru ovšem obě postavy v několika momentech spolupracují a vy ochutnáte to nejlepší z obou stylů. Zatímco samuraj bude hodně sázet na přímý boj, v kůži shinobi bojovnice si vychutnáte porci stealthu.

Assassin's Creed Shadows vyjde 15. listopadu na PS5, Xbox Series X/S a PC, což potvrzuje dřívější úniky informací, podle nichž mělo jít o první hru v sérii, která od roku 2013 nevyjde na PS4 a Xbox One.

REKLAMA

Partnerem rubriky Novinky je společnost STR8.

Doporučujeme