Avatar: Frontiers of Pandora dostane už v červenci první DLC

Ubisoft • Ubisoft

Avatar: Frontiers of Pandora se brzy zase o kousek rozroste.

Nové DLC pro Avatar: Frontiers of Pandora je již na cestě. The Sky Breaker bude možné si zahrát už v červenci, kdy se dostane ke hráčům jako první DLC pro loňský počin od Ubisoftu. "V nebesích se skrývá tajemný stín, který ohrožuje Na’vi klany, které zrovna pod ním slaví jeden ze svých velkých festivalů. Postavte se RDA a ochraňujte jednotu klanů v Avatar: Frontiers of Pandora Story Packu 16. července," láká Ubisoft na nové DLC.

The Sky Breaker bude první ze dvou příběhových balíčků, kterých se dostane majitelů, season passu, který byl mimo jiné zahrnutý v Gold edici hry. Druhé DLC, které dorazí by mělo být Secrets of the Spires a jeho vydání je naplánované na podzim letošního roku.

Avatar: Frontiers of Pandora vyšlo na konci loňského roku a přineslo hráčům zážitky z prostředí Pandory, kterou mohli znát i z filmového Avatara. Celkovou hratelnost často hráči přirovnávali k Far Cry, ale stěžovali si především na již poměrně klasické Ubisoftí neduhy, kdy hra působí poněkud genericky a bez nápadu. Titul vyšel na PS5, Xbox Series X/S a PC.

REKLAMA

Partnerem rubriky Novinky je Česká spořitelna.

Doporučujeme