Expert na lore Elden Ringu napsal knihu Grace Given: The Mythology of Elden Ring. Vyjít by měla příští rok

SmoughTown • SmoughTown

Fanatici do Elden Ringu pozor!

Shadow of the Erdtree je už chvilku mezi hráči, ale to nebrání tomu, aby se zase měli milovníci soulsovek a Elden Ringu na co těšit. Další klenot do své sbírky totiž budou moci přidat dost možná již příští rok, kdy má světlo světa spatřit nová kniha obsahující lore světa Elden Ringu Grace Given: The Mythology of Elden Ring.

O napsání knihy se postaral expert na lore Elden Ringu Geoff Truscott vystupující na YouTube pod přezdívkou Smough Town. "Připravte se na důkladný pohled do mytologie Miyazakiho posledního mistrovského díla. Grace Given si půjčuje designovou inspiraci od nejcennějších knih a tvoří produkt tvrdé práce vzdělávání a zároveň i sběratelský kousek v jednom balíčku," lákají tvůrci na novou knihu. Ta má mít přes pět set stránek, řadu ilustrací a vyjít by měla v příštím roce. Cela sběratelské edice bude 276 dolarů, tedy kolem šesti tisíc korun.

Je ale nutné podotknout, že nejde o oficiální produkt, který není nijak spojený s Bandai Namco ani s From Software. Limitovanou sběratelskou edici je také možné objednat pouze do 10. srpna, takže pokud o ni stojíte, je potřeba se rozmyslet poměrně rychle.

Partnerem rubriky Novinky je Česká spořitelna.

Doporučujeme