Česká střílečka Gray Zone Warfare zítra vstoupí do předběžného přístupu. Patří mezi nejočekávanější hry na Steamu

Gray Zone Warfare • Gray Zone Warfare

Česká pecka již zítra dorazí na Steam.

Pokud jste si dělali zálusk na Gray Zone Warfare, máme pro vás dobré zprávy. Již zítra si totiž můžete hru pořídit v předběžném přístupu a naskočit do světa této taktické střílečky s kterou jste už nyní mohli vidět v rukou několika influencerů.

Taktická střílečka od Madfinger Games vás vezme na ostrov inspirovaný Jihovýchodní Asií, kde musíte jako bývalý člen speciálních jednotek plnit různé úkoly ve prospěch jedné ze tří dostupných herních frakcí. Budete se pohybovat na ploše o rozloze 42 kilometrů čtverečních, na kterou se vejde až 48 hráčů, 1000 AI jednotek a asi 150 úkolů. Ty můžete plnit sami i v týmu až čtyř hráčů.

“Vývoj Gray Zone Warfare představuje nejlepší období v historii MADFINGER Games, protože máme jasnou představu o tom jak vytvořit moderní, na realismu založenou taktickou military akci. Zároveň jsme nadšení z reakcí YouTuberů, kteří měli exkluzivní možnost si zahrát preview hry.” říká kreativní ředitel hry Marek Rabas.

Hru je možné si pořídit v early accessu v několika edicích. Standardní edice s cenovkou 899 korun vám dá hru a trochu bonusového vybavení. Taktická edice za 1499 korun přidá také taktické vybavení, Elitní edici dostanete za 1999 a získáte s ní ještě více pomůcek k přežití. Pro nadšence je potom Supporter edice, kteří chtějí vývojáře ještě více podpořit a získat za odměnu kosmetické doplňky.

Doporučujeme