Hráči, kteří mají Fallout 4 z předplatného PS Plus nemohou hru upgradovat next-gen updatem

Bethesda Softworks • Bethesda Softworks

Bethesda prý již pracuje na tom, aby byl update dostupný i pro předplatitele PS Plus.

Aktualizováno: Možnost získat upgradovanou verzi pro předplatitele PS Plus Extra je již opravená. Je ovšem nutné stáhnout celou hru znovu.

Původní zpráva: Fallout 4 dostal včera upgrade pro novou generaci konzolí, který byl velmi očekávaným vylepšením. Radovat se z něj ovšem nemohou hráči, kteří si PS4 verzi pořídili díky předplatenému PS Plus. Tento upgrade je zdarma, ale předplatitelé PS Plus, kteří si hru pořídili zdarma v rámci služby, si ho zatím nemohou aktivovat. Místo toho je zde pouze možnost koupit si PS5 verzi separátně. Bethesda ovšem prý již pracuje na nápravě.

"Zaznamenali jsme nějaké zmatení ohledně next-gen updatu pro Fallout 4 zdarma u členů PlayStation Plus Extra. Update bude dostupný pro členy PlayStation Plus Extra skrze PlayStation Game Catalogue. Ceníme si vaší trpělivosti," napsala Bethesda na svůj účet na sociální síti X.

Update měl původně dorazit již minulý rok, ale nakonec jsme se ho dočkali až nyní. Vylepšení se dočká nejen nejnovější generace konzolí, ale také PS4, Xbox One a PC.

Doporučujeme