Poggers Showmatch v pražských Letňanech přinese souboj špičky české FC 24 scény, setkání s hráči i výzvy

Poggers Showmatch • Poggers Showmatch

Doražte mrknout na ty nejlepší hráče EA FC 24 v republice a předvést svůj skill před davy v OC Letňany.

POGGERS přináší fanouškům virtuálního fotbalu další našlapanou lahůdku. Tentokrát se můžete přijít podívat na showmatch těch nejlepších hráčů EA FC 24 v republice, kteří se předvedou v OC Letňany 6. července. Na akci se představí rovnou tři vítězové ankety eFotbalista roku - Emerickson (2021), Matejs (2023) a T9Laky (2020 a 2022).

Mezi jejich zápasy navíc budete mít možnost se s hráči setkat, nebo získat podepsané klubové kartičky. Nabízí se také šance zapojit se do výzev na stagi s populárním moderátorem a komentátorem Filipem "Koozy" Lejčkem o zajímavé ceny našich partnerů. O co se soutěží?

  • Red Bull: RB Lipsko merch a pár plechovek k tomu

  • Playstation: herní klíče a měsíční předplatné PS Plus

  • SkillZone: vouchery do SkillZone heren

  • OC Letňany: Vouchery na nákup v OC Letňany, nechybí ani merch

  • Sport: Deník sport, volné vstupy na motokáry

  • Hodnotné ceny společnosti Adidas

Mimo program na stagi se můžete těšit také na gaming zónu, kde budete moci zaskočit na meet & greet s Dejvikem a Kellwiinem. Také zde najdete LiveTV studia iSport k příležitosti čtvrtfinále ME ve fotbale. Studio bude dále doplňovat také PC herna SkillZone a Gaming Ground od Red Bullu.

Poggers Showmatch

Celá akce proběhne v OC Letňany 6.7.2024 a začíná už v 9 hodin ráno. První showmatch mezi Emericksonem a Matejsem nás čeká od 11:00. Ve druhém zápase od 14:00 vyzve EmeLakyho a třetí mač obstarají Matejs s Lakym od 16:00.

Tak dej o akci vědět kámošům a dorazte na sobotní herní chill!

REKLAMA

Partnerem rubriky je společnost Adidas.

Doporučujeme