Poslední trailer na remake Silent Hillu 2 nezachycuje jeho duši, brání hru prezident studia Bloober Team

Konami • Konami

Bloober Team reaguje na negativní reakce hráčů, kterým se nelíbil nový trailer na Silent Hill 2 Remake.

Prezident vývojářského týmu Bloober Team tvrdí, že trailer, který Konami zveřejnilo na posledním State of Play, nereprezentuje ducha hry, kterou jeho tým aktuálně tvoří. Informaci přinesla polská divize webu Eurogamer. Ten se odkazuje na již nedostupné video, ve kterém dělá prezident studia Piotr Babieno rozhovor s webem Inwestorzy.tv.

"Všechny ty negativní komentáře jsem napsal sám," žertoval nejdříve Babieno. "Teď ale vážně. Nejsme zodpovědní za marketing. To je kompletní zodpovědnost našeho partnera. Tento trailer rozhodně neodráží ducha naší hry," přešel potom na vážnější notu.

"Není to v duchu toho, co to bylo a ani toho, co teď tvoříme my. Snažíme se zcela reflektovat romantickou vizi kolem této hry, která vyšla před dvaadvaceti roky. Myslíme, že až hráči uvidí skutečné záběry ze hry, budou ji soudit úplně jinak," hájil remake Silent Hillu 2 před kritikou Babieno.

Trailer, který se objevil na State of Play má jen něco málo přes polovinu pozitivních reakcí na Youtube a podle mnoha hráčů a diskutujících působí až příliš tuze a animace neodpovídají moderním standardům. Na internetu se ovšem šířily také zprávy o tom, že na tvorbu traileru byly použité téměř rok staré záběry. Jak bude hra ve finále vypadat se máme dozvědět ještě letos, ale zatím není nic jisté. Oficiální přesné datum vydání totiž Silent Hill 2 nemá.

Doporučujeme