Shooterovy Hot Takes: Šlajsky na ofíku a digitální lubně

Poggers • Poggers

Wassup, Shooter je zase tu aby vám potřísnil hruď a obličej horkou dávkou vědomostí. Věděli jste, že Top 1% tvůrců na Onlyfans vydělává přes 33% celkových výdělků společnosti?



Věděli jste, že Onlyfans je v žebřícku Top 100 firem na světě, společně s Disney nebo LEGO? Věděli jste, že nic z toho není absolutně nijak relevantní k tomu co se právě chystám řešit? FUN FAKTY.

HotTakes

Onlyfans jako firma je pro mladé ženy nad 18 něco jako brokovnice ve skříni Kurta Cobaina. Víte že tam ta možnost je, a že pravděpodobně něco skončí ve vaší dutině ústní (čemuž nepomáhá závislost na heroinu), ale stále se snažíte tuto nevyhnutelnou událost oddálit (ať už prací na hudbě, ze které nejvíc vydělá ten pán z Foo Fighters, nebo prací ve fast foodu).

Nyní trochu vzdělávání: 

CO DĚLAT KDYŽ CHCE MOJE PŘÍTELKYNĚ ZAČÍT DĚLAT ONLYFANS - TUTORIÁL 2023

krok 1: začněte se učit s photoshopem

krok 2: řekněte jí že jí budete upravovat fotky na OF aby nemusela platit za editora

krok 3: photoshopujte její oči tak aby byly bělma lehce zažloutlé 

krok 4: profit!

Onlyfans se nedávno stalo dosti rozebíraným tématem v internetovém hivemindu. Ať už kvůli absolutnímu úspěchu Xh0lakys nebo kauze s Kajumiho pastvou, Onlyfans je kontroverzní téma a od přírody přitahuje hromady smutných individuálů, degenerátů a konzumentů bizáru. A díky prvním dvěma skupinám máme absolutní dar od bohů stroje (doufám, že ve svém vnitřním hlase reprezentujícím má slova právě cítíte nádech sarkasmu).

Gamergirls na Onlyfans

Od cosplayů Genshin charakterů a borderline pedofílie až ke špatným scores a absolutní neznalosti videoher. Když je většina vašich zákazníků basement dwelleři, musíte se přizpůsobit. A tak na OF můžete najít nahé fotky vašich nejoblíbenějších postav (pokud někdo najde cosplaye mašinky tomáše, hmu). 

Je to problém? Je mi to celkem jedno. Jakožto hráč videoher jsem od přírody absolutní alpha a tudíž je mi šumák co dělají mladé ženy pro nájem. Teda, aspoň do chvíle, kdy neudělá někdo lewd cosplay na moje oblíbené postavy. Jestli někdy otevřu Twitter a uvidím lewd cosplay, stane se ze mě terrorista (v Minecraftu). 

Celý tenhle boom pravděpodobně začal u jedné jihoafrické rodačky, která od makeup tutoriálů z YouTube přešla k Onlyfans a prodávání své koupelové vody. Belle Delphine začala svou kariéru v roce 2016, kdy inspirovala celou generaci svou estetikou a chytrými business kroky, často cílícími na shock value a bizár. Ať už se jedná o prodej její koupelové vody či zakončení její kariéry natočením filmu pro dospělé, vše měla perfektně promyšlené tak, aby vydělala co nejvíce. A když odešla, díru která vznikla její absencí zaplnily zástupy jejích spirituálních nástupkyň.

HotTakes

Neméně známou z řady gamergirls na Onlyfans je například nechvalně proslulá Amouranth, která se již v minulosti přiznala, že vydělává na Onlyfans valnou většinu jejích příjmů, které v červenci roku 2023 činily přes 15 tisíc dolarů denně.

HotTakes

Další šlajska, kterou ovšem budou znát jen lidé kultury (a ne z dobrých důvodů) je Anisa Jomha. Anisa je manželka známého ex-memelorda Idubbbze, a diskutabilně též důvod, proč upadl v očích společnosti. Idubbbz (odteď mu budeme říkat jeho jménem Ian) byl edgy youtuber natáčející s jeho přáteli Filthy Frankem (dnes známým zpěvákem Jojim) a Maxem (dnes podcasterem a profesionálním opilcem). Ovšem po odchodu Filthy Franka z Youtube se celá skupina rozpadla a všichni šli svou cestou. To ovšem nebyl problém pro Iana, protože na svém Youtube kanále měl sérii Content Cop, kde říkal své nefiltrované a kritické názory týkající se ostatních Youtuberů. A v těchto edgy videích měl čas od času nějakou tu poznámku na ženy.

Ovšem vše musí jednou skončit, a konec Ianovy kariéry začal v den, kdy se ukázalo, že jeho manželka Anisa začala prodávat na Onlyfans.
Anisa dělá čas od času i nějaký ten videoherní cosplay. Před Onlyfans dělala na Twitchi streamerku, ale s tím skončila. Dnes si vydělává z Onlyfans a nahrabává peníze z charitativních boxerských turnájů Creator Clash, které se svým manželem uspořádala dvakrát a následně absolutně zbořila. 

Nedávno se dostala po větší kontroverzi mezi Ianem a internetovým strašidlem Samem Hydem do horké vody kvůli tomu, že za oponou je control freak a absolutní sociopat, který manipuluje svého manžela, jemuž zazdila velmi přínosnou kariéru.

HotTakes

Poslední žena, na kterou se dnes koukneme je tuzemačka, kterou již nemusíme představovat. Sice není gamergirl (nejspíš), ale její dopad na český Onlyfans snad už nikdy nikdo nepřekoná. 

Valérie Holáková, též známá jako Xholakys, byla největší a nejkontroverznější osobou českého Onlyfans. Jeden čas vydělávala přes 3 miliony měsíčně, a dle některých byla mezi prvními českými tvůrci na OF. Též se lehce “proslavila“ jakožto bývalá proslulého kontroverzního streamera Opata

O čem se ovšem až tak moc nemluví je její současný názor na Onlyfans. Valérie se nikdy vyloženě netajila svým mental health. Dokonce se vyjádřila ke svému pokusu o sebevraždu. S tím dost soucítím a zároveň si myslím, že i přes nepříznivý výběr povolání je jedna z těch reálnějších a nefiltrovaných lidí na sociálních sítích.

Tohoto roku se Valérie rozhodla, že s Onlyfans chce skončit a dát se na medicínu. Ovšem po zcheknutí profilu (po tomhle článku si mažu historii, nikdo z Onlyfans nedostane moje peníze) si může člověk všimnout, že to úplně není pravda. Například první věc, co na profilu uvidíte je limitovaná nabídka do 23. listopadu, kde si člověk může “zatočit“ kolem štěstí a vylosovat si tak, co mu přistane do mobilu (nebo aspoň tak to můj mozek pochopil). Zda-li se plány odsunuly nebo Valérie využívá OF jako příjem ke studiu se neví, ovšem o konci na OF mluvila již v srpnu tohoto roku a dokonce radila mladým ženám, ať si Onlyfans nezakládají.

HotTakes

Na zakončení bych chtěl, abysme se všichni zamysleli. Je vše v pořádku, když žijeme v době, kdy fotografie vašeho nahého těla je komodita? Je opravdu v pohodě žít v době, kdy rozdíl mezi zaplacením nájmu a vystěhováním je digitální prostituce? Nemluvě o nespočtu hororových příběhů o Onlyfans, od šikany dětí, jejichž matky se na internetu prodávají až po případ dívky, jejíž největší zákazník byl její nevlastní otec.

Onlyfans je a vždycky bude něco, co opravdu nemusím. Možná to je tím, že nevyžaduji parasociální vztahy s ženami, které o mně nestojí. Možná tím, že jsem chudej a stejně pulluju. Ale upřímně nad tím ani nechci nějak moc přemýšlet. Hlavní je, že valná většina žen má i dnes stále důstojnost a nenechá se strhnout davem, a to se cení.

To je vše, co pro vás dnes mám. Žádný Hot Take či užitečné informace o tom, jak CIA dávala mikrofony do koček. Bůh vám žehnej. Jestli za tohle nedostanu padáka, tak vám o těch akustických kočkách povím příště...



Doporučujeme