Shrnutí Xbox Partners Preview: Konzolisti nebudou mít letos čas se nudit

Xbox • Xbox

Xbox Game Studios se rozhodně nedrží zpátky a vedle vlastních her si Microsoft dává pozor, aby na jeho zařízeních vyšla i zásoba titulů třetích stran. Na jaké hry se můžeme těšit?

Unknown 9: V Awakening využíváte magii za honbou po pravdě

Vše začalo oznámením nové akční hry z pohledu třetí osoby Unknown 9: Awakening od studia Reflector Entertainment. Ve hře budete využívat magické dovednosti, abyste porazili nepřátele. Ty obsahují různé speciality jako zpomalení času, převtělení nebo štít, abychom se mohli kreativně vyřádit. Dočkáme se již v létě tohoto roku.

Sleight of Hand je akční hra, ve které budete k akcím potřebovat karty

Byla oznámena i hra Sleight of Hand, o které mimo traileru s obézním hlídačem moc nevíme. Z popisu na Steamu však vyplývá, že je to akční hra z pohledu třetí osoby se špionážním motivem, ve které budou vaše akce umožněny díky kartám. No uvidíme, co se z toho vyklube. Datum vydání zatím neznáme.

The Alters kombinuje akci, budovatelskou strategii a alternativní já

Dost zajímavý koncept ukazuje The Alters od 11 Bit Studios. Budete hrát za astronauta, co uvízne na vzdálené planetě. Tu nejen prozkoumáváte, ale také rozvíjíte svou mobilní základnu. Jelikož potřebujete pracovníky, vytváříte své alternativní já. Vlastně vezmete verzi sebe, která v životě udělala trochu jiné rozhodnutí. Má díky tomu jiné schopnosti, ale také ambice, což může způsobovat problémy.

Datum vydání bohužel stále neznáme.

Byla oznámena akční adventura Creatures of Ava

V Creatures of Ava zachraňujete zvířata před nakažlivým systémem. To vše v akční adventuře ze třetího pohledu, ve které si užijete logické hádanky, akční souboje, skákací pasáže, a to vše v rozličných ekosystémech. Hra vyjde někdy v průběhu tohoto roku.

Oznámeno pokračování hororové adventury The Sinking City 2

Hororová adventura The Sinking City 2 byla oznámena cinematickým trailerem. Ve hře se opět podíváme do děsivého světa Lovecrafta, který nám naservíruje mrazivé hororové dobrodružství. Zda se povede zjistíme v průběhu roku 2025.

S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy si můžete koupit již nyní

Studio CSC Game World nám před vydáním chystaného S.T.A.L.K.E.R. 2 umožňuje prožít předchozí díly. Upravené pro konzole, S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone přináší Shadow of Chornobyl, Clear Sky i Call of Pripyat a můžete si ho zahrát již nyní.

Monster Jam Showdown přinese divoké závody Monster Trucků

Pokud jsou pro vás malá autíčka nedostatečná, třeba vás potěší spíše Monster Trucky. S výstižným jménem Monster Jam Showdown přinese jak závody, tak volné jízdy, ve kterých si tohoto závodního obra užijete naplno. Vyjde v průběhu tohoto roku.

The First Berserker: Khazan ukazuje gameplay trailer

Japonské akční RPG The First Berserker: Khazan založené na universu Dungeon & Fighter přináší gameplay trailer. Hra se chlubí hardcore akcí, kombinující realistickou a anime grafiku. Nadšenci vraždění japonských monster se nejspíš mají na co těšit, ale datum vydání ještě není známé.

Tales of Kenzera: Zau připomíná mýtického Black Panthera

Platformer Tales of Kenzera: Zau ukazuje gameplay trailer, ve kterém láká na mýtický svět a hlavně skákací pasáže. Hra se chlubí promyšleným skákacím systémem, náročnými souboji s nepřáteli, logickými hádankami i dynamickou grafikou. Hry se dočkáme již 23. dubna tohoto roku.

Frostpunk 2 se chlubí novým trailerem a oznamuje datum vydání

Ledová budovatelská strategie Frostpunk přinesla originální a dobře zpracovaný koncept. Chystaný druhý díl ho rozvádí. Máme se dočkat mnohem promyšlenějších mechanik, nových frakcí a možností budovat značně větší město. Konečně známe datum vydání, a to 25. července tohoto roku.

FINAL FANTASY XIV Online míří na Xbox již tento měsíc

Slavná japonská RPG série ve své multiplayerové podobě FINAL FANTASY XIV Online vyjde již 21. března tohoto roku. Již nyní se můžete zúčastnit uzavřené bety.

Kunitsu-Gami ve svém traileru slibuje dynamické i taktické souboje

Japonské RPG Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je zajímavé tím, že kombinuje strategické plánování s akčními souboji. Ve svém gameplay traileru slibuje rozmanité světy, nepřátele a pořádnou výzvu. Hry se dočkáme někdy v průběhu tohoto roku.

Microsoft ukazuje, že se hráči jak na Xboxu, tak na PC rozhodně nebudou v nadcházející době nudit. Zásobu vlastních her i her od externích studií má rozhodně nemalou. Na jaké hry se tento rok těšíte vy?

Doporučujeme