To nejlepší z Ubisoft Forward 2024. Hvězdné války, asasín a pár maličkostí

Ubisoft Forward • Ubisoft Forward

Ubisoft na své konferenci ukázal přesně to, co jsme tak nějak očekávali. Novinek moc nedorazilo, nicméně pár hezkých her se chystá.

Star Wars Outlaws prezentuje nové gameplay záběry

Tuhle hru od konference očekával úplně každý. Star Wars Outlaws v nových záběrech z hraní ukazuje lov jedné z osob galaktického podsvětí. Na záběrech vidíme jak hru za postavu, tak boje ve vesmíru. Dokonce se podíváme na jednu z nejikoničtějších lokací, a to Tatooine. Ubisoft si samozřejmě nenechal ujít příležitost ukázat plynulé přistání z vesmíru na planetu. A pochopitelně nechybí nějaký ten stealth, využívání příšerky a boj.

Následující trailer spíše shrnul to, o čem hra vlastně bude a jaké všechny možnosti budeme mít. Nutno dodat, že to vypadá téměř jako vysněná hra, nicméně Ubisoft je pochopitelně Ubisoft. Hru naštěstí budeme moci vyzkoušet již 30. srpna tohoto roku.

Po konci konference se hra ukázala ještě v detailnějším "deep dive".

Do XDefiant přijde nový obsah v rámci první sezóny

XDefiant brzy dostane svou Season 1 a přidává do hry nový obsah. Ten obsahuje nové mapy, zbraně a samozřejmě hromadu zkrášlujících serepetiček. Season 1 se dočkáme již 2. července.

Skull and Bones se chlubí Season 2 a 3

Pirátská multiplayerovka Skull and Bones ukazuje čerstvě vydanou druhou sezónu. Ta přinese novou loď, vylepšení, obřího žraloka megalodona, nové eventy, novou funkci fleet management, nové herní módy do PvP a PvE a kosmetické serepetičky.

Zároveň láká na Season 3 "Into the Dragon’s Lair", která přinese zejména 5v5 PvP.

Prince of Persia slaví 35. výročí, Ubisoft přidává do The Lost Crown nový obsah

Nedávno vydaný Prince of Persia dostává nový obsah jako nové nepřátele, puzzly, challenges či předměty. V září se pak dočkáme příběhového DLC "Mask of Darkness".

The Rogue Prince of Persia díky novému updatu také dostává nějaké ty novinky. "The Temple of Fire" přinese hlavně nový biom a s ním nové nepřátele a výzvy.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake se připomíná, ještě si ale počkáme

Pár vteřinový teaser nám moc neřekne, přesto je fajn vědět, že se někdy v roce 2026 dočkáme dalšího AAA Prince of Persia.

Nový trailer ukazuje příběhové rozšíření Avatar Frontiers

Když už "modráci" slaví vítězství, lidé vyšlou další rakety a novou armádu. "The Sky Breaker" rozšíří Avatar Frontiers o nové dobrodružství již 16. července 2024, které bude součástí Season Passu.

The Crew Motorfest láká na hromady budoucích sezón

Do open world závodní hry míří hromady obsahu. Zejména nový ostrov, který pochopitelně přidá spoustu nových míst na průzkum. V traileru se pak ukazuje rozšíření The Chase Squad, které vyjde v listopadu tohoto roku.

ANNO 117: Pax Romana se podívá do starověkého Říma

ROMA VICTRIX! Bylo oznámeno nové ANNO 117: Pax Romana a ačkoli datum vydání je stanoveno až na rok 2025, máme se jistě na co těšit. Ve hře si vybereme jednu z mnoha římských provincií a pokusíme se ji navrátit zašlou slávu civilizace, a to jak na PC, tak na konzolích.

Assassin’s Creed Shadows se předvádí v nových záběrech

V záběrech se nejdřív ukáže samurai Yasuge, který se po krátké projížďce na koni a procházce městem vydá na úkol zavraždit Fujioku. To nakonec vyvrcholí bojem, který je, jak byste asi očekávali, dost arkádový, zato se ale rozhodně nebojí brutality.

Ve druhé části přebírá roli Naoe. Ta už má klasičtější stealth styl hratelnosti, kterým se série tak proslavila. Nutno pochválit hezké animace a celkem různorodé možnosti, jak své nepřátele odlákat či rovnou podříznout.

Zda hra ukojí naši touhu po souboji i stealthu, zjistíme 15. listopadu tohoto roku.

Kdyby vás o hře zajímalo více informací, Ubisoft ukázal také deep dive do herních mechanik. A k tomu rovněž sběratelskou edici, která bude obsahovat hromady věcí jako figurku, stojan na katanu, art book, steel book, mapu a mnoho dalšího.

A to je všechno. Ubisoft primárně udržuje své existující tituly a nových titulů má v přípravě vlastně docela málo. Na druhou stranu chystané hry nevypadají špatně a rozhodně mají potenciál dopřát nám hromady příjemného herního času. Co se na konferenci nejvíce líbilo vám?

Doporučujeme