To nejlepší z úvodu Summer Game Fest. Hromada her a teaser na další konference

Summer Game Fest

Svátek hráčů začíná a Summer Game Fest je takové nakopnutí. Ačkoli byla show opět plná reklam, přece jen z ní vyšlo pár zajímavých titulů.

Horizon se ukáže v říši LEGO

Horizon už má dávno svou LEGO verzi a bylo jen načase, než dostane svou LEGO hru. Ta se jmenuje LEGO Horizon Adventures a rámcově se jedná o typickou LEGO hru, kdy v kooperaci prožíváte zparodovanou verzi oblíbeného světa a rozkládáte nepřátele na kostičky. Dočkáme se jí o prázdninové sezóně 2024.

Tvůrci Chivalry oznámili hororovou hru

Tvůrci mlátičky Chivalry, studio Torn Banner, oznámilo nový titul a je to trochu odbočka od jejich klasického stylu. No More Room in Hell 2 nabídne kooperativní akci pro až 8 hráčů, co tak trochu ve stylu Left 4 Dead přinese kosení hromady zombíků. Datum vydání zatím není známé.

Herní famfrpál Harry Potter: Quidditch Champions je tu

Ano, jde ve zkratce o herní ztvárnění famfrpálu. V Sims-like grafice budete porážet své soupeře a snažit se chytit zlatonku. Uvidíme, jaké to bude, až hra vyjde 3. září tohoto roku.

Cuffbust je milou a zároveň ujetou heist hříčkou

Totálně ujetý kooperativní heist, který vypadá jako celkem zmatená prdel s hravou mapou a milionem možností průchodu. Cuffbust překvapivě vypadá jako celkem slušná sranda, ale zda bude za něco stát, zjistíme až příští rok.

Star Wars Outlaws teasuje na Ubisoftí konferenci

Nový gameplay Star Wars Outlaws teasuje na konferenci Ubisoftu. Ukázalo se nám pár akčních scén, ikonických lokací, ale vše ve velké rychlosti. Hlavní je však 30. srpen, kdy se hry konečně dočkáme.

Neva je nový počin od tvůrců Gris

Působí to primárně jako odpočinková platformovka. Chodíte po vizuálně působivém prostředí a bojujete s nepřáteli. Trailer zaujme hlavně audio-vizuálním stylem, který fanouškům Gris bude jistě blízký. Neva se dočkáme již tento rok.

Byla oznámena Civilization VII, dorazí v příštím roce

Firaxis oznamují Civilization VII. Z teaser traileru se moc nedozvíme, víme však, že hra vyjde příští rok a v srpnu se dočkáme dalších detailů.

Black Myth Wukong oznamuje datum vydání a sběratelskou edici

Black Myth Wukong se ukázal jen krátkým teaserem, ale odhalil datum vydání na 20. srpna. Zároveň se ukázala sběratelská edice s množstvím serepetiček.

VR Batman Arkham: Shadow se konečně odhaluje v traileru

Batman: Arkham Shadow ve VR už tu byl a nedopadlo to úplně špatně. Nyní však přichází další pokus, a to exkluzivně na Oculus Quest 3. Trailer nám však moc neukázal, pouze, že je to hodně temné a vyjde to někdy na podzim tohoto roku. Na Gamescomu se ale dočkáme nových záběrů.

Tears of Metal je takový keltský Hyrule Warriors

Kooperativní Hack’n’Slash, kde v roli Keltů drtíte tisíce zlých přízraků. Z traileru mám rozporuplné pocity, ale díky kooperaci by to mohla být zábava. Datum vydání zatím neznáme.

Delta Force Hawk Ops se ukazuje a oznamuje Alphu

Taktická kooperativní střílečka se ukazuje v krátkém gameplay traileru. Ten nám hlavně připomíná Alphu, která se chystá v průběhu července.

Kingdom Come: Deliverance 2 odhaluje nové záběry

Čecháčci se na konferenci také ukázali, a to novým trailerem na Kingdom Come 2. Ten ukazuje celkem slušné množství aktivit… včetně těch v posteli… ale také nové možnosti ve vylepšeném boji. Snad to bude stát za to, až hra vyjde tento rok.

Unknown Awakening 9

Po delší době vidíme další trailer. V roli čarodějky se vydáváte na dobrodružství mírně připomínající Laru Croft. Zda bude tahle výprava také zábavná, zjistíme tento listopad.

The First Descendant předvádí nový trailer, vyjde v červenci

Akcí a motivující písničkou nabitý trailer odhaluje datum vydání střílečky The First Descendant. Dočkáme se již 2. července tohoto roku.

Among Us bude mít vlastní TV show

Ačkoli je to jednoduchá blbost, Among Us dokáže být s přáteli docela sranda. Nyní byla oznámena televizní show a co dodat… jestli to spraví dobře, bude to stát za to.

Dune Awakening přibližuje příběh v novém traileru

Dune Awakening přibližuje svůj příběh o alternativní realitě v novém traileru. Datum vydání však stále neznáme.

Alan Wake 2 oznamuje definitivní edici a nový obsah

Po svém úspěchu se Alan Wake 2 rozšiřuje. Vyjde v definitivní edici a ještě rozšíří příběh o DLC Night Springs, které vyjde již do konce týdne.

Valorant míří na konzole

Střílečka Valorant brzy vyjde na Xbox Series X/S a PS5. Přesné datum neznáme, ale 14. června se dočkáme bety.

Monster Hunter Wilds ukazuje nový trailer a teasuje na Gamescom

Monster Hunter Wilds se ukazuje v krátkém akčním gameplay traileru. Více se naštěstí máme dočkat na letošním Gamescomu. Hra vyjde v průběhu příštího roku.

Phantom Blade ukazuje nový gameplay trailer

Akcí nabitá Phantom Blade se ukázala na závěru konference. Ze hry vidíme jen záběry s ujetými příšerkami a brutálním zabíjením. Více se však o hře dozvíme v následujících měsících.

Oznámení nebylo málo, ačkoli to hlavní na nás stále čeká na konferencích Ubisoftu, Xboxu a PC Games Show. Co říkáte na letošní Summer Game Fest?

Doporučujeme