Tekken 8 představuje další připravovaný obsah. Čeká nás nová kapitola příběhu, foto režim a vrátí se Lidia

Bandai Namco • Bandai Namco

Tekken 8 odhalil, na co se můžeme těšit během následujících měsíců.

Tekken 8 na EVO Japan odhalil svoji první sezónu. Můžeme se v ní těšit na několik značných vylepšení hry. Vývojáři navíc již zítra oznámí detaily o velkém patchi, který mí vybalancovat sílu postav, které ve hře aktuálně jsou.

Do hry během první sezóny bude přibývat další obsah, který ji bude postupně obohacovat. Největší pozornost byla upřená na to, který bojovník naskočí do ringu jako další a bude to navrátivší se Lidia. Čeká nás i nová aréna, která nás zavede na prosluněnou pláž.

Těšit se můžeme také na novou kapitolu příběhu hry, který naváže na aktuální kampaň. Dále budete nově mít možnost vyřádit se po své kreativní stránce, protože vývojáři chystají také foto režim. Přidat se má i online tréninkový mód či souboje ghostů.

Tekken 8 si u hráčů i recenzentů při svém vydání začátkem roku vysloužil převážně chválu. S postupem času se ovšem začal stávat terčem kritiky především za svoji monetizaci a jeho hodnocení na Steamu výrazně klesalo. Nyní tak fanoušci této bojovky mají zase něco, na co se mohou těšit.

Doporučujeme