POG Tipy: Jak snadno ovládnout Havaj v závodech The Crew Motorfest

poggers.cz • poggers.cz

Pokud vás už omrzela Forza Horizon, možná jste již nasedli do otevřených tratí v The Crew Motorfest. Dostat se k nabušeným autům však chvilku trvá a tyto tipy vám v tom pomohou klouzat lépe.

Vždy dokončete celý playlist

Asi nejzábavnější způsob, jak si hru užít, je jezdit playlisty. Obsahují různé zážitky, vyzkoušíte odlišná vozidla a typy tratí a ještě za dokončení získáte nějaké bonusy. Ale pozor, nevyplatí se začít jich milion a žádný nedokončit. Za každou trať něco získáte, ale dokončený playlist vám může dát i vozidlo zdarma! Navíc vám mohou odemknout další mise či playlisty, vyplatí se tedy dotáhnout věci do konce.

Nejdřív si projeďte Hawaii Scenic Tour

A když jsme u playlistů, není lepší cestou, jak do hry naskočit, než Hawaii Scenic Tour. V první řadě poznáte krásy Havaje. Sice to neznamená pití piňa colady z kokosového ořechu, každopádně projedete všechna významnější místa nejen na souši. Hawaii Scenic Tour je skvělým místem na vyzkoušení lodí i letadel a na získání jsou k dispozici pro další cestování po ostrově.

The Crew Motorfest

Playlist Porsche 911 Legacy Playlist

A ještě jeden dobrý tip na playlist. Porsche 911 Legacy patří k těm nejkratším playlistům ve hře a za dokončení dostanete zdarma krásné Porsche 911 Carrera 4S. No kdo by to nebral?

Zpočátku peníze našetřete

Bohužel občas vás hra omezuje nutností vlastnit specifické vozidlo. Kvůli tomu nesmíte mít moc hluboko do kapsy. Zpočátku tedy neutrácejte za úplné blbosti, nebuďte jako děti, co si nekoupí oběd, protože vše utratili za kartičky Pokémonů. Radši šetřete. Však vy ty peníze budete potřebovat.

The Crew Motorfest

Využívejte zkratky na trati… klidně přes bahno

Hra vás netrestá za jízdu mimo trať, jak to mají některé hry ve zvyku. Po bahně a štěrku primárně jezdit nechcete, na rychlosti se to projeví, ale vyloženě penalizace nebo dramatické smyky se nedějí. Doporučuji se nebát být agresivní, občas si cestu odbočením ze silnice zkrátit, a snadno předjedete i závodníka na úrovni Stiga.

Nezapomínejte na funkci Rewind

A když už budete jezdit jako šílenec po zabahněných cestách, nezapomeňte na Rewind. To tlačítko je jako droga. Jednou ho použijete, a chcete to dělat pořád. Vrátí čas o pár vteřin zpátky, což stačí na opravení jedné zásadní chyby. Jen s používáním moc neotálejte, jinak vás do doby přes smykem stejně nedostane.

Online eventy platí mnohem lépe

Pokud potřebujete rychlý prachy, nevyplatí se být na to sám. Ubisoft se holt snaží budovat nějakou komunitu. Hraní online tak přeci jen vydělává nejrychleji. Nejvíc prachů mají v sobě skupinové radovánky, tak se toho nebojte a pěkně se socializujte.

The Crew Motorfest

Využívejte mise Photo Ops

A kdybyste chtěli od závodění pauzu, Photo Ops je na to naprosto perfektní. Jezdíte po světě a děláte pěkné fotky. Žádná selfíčka s našpulenými rty, ale vymazlený bourák a nádherná příroda. Ani se nedivím, že za to tak dobře platí.

Clean Driving dává peníze v podstatě zadarmo

Poslední podlý tip. Clean Driving můžete zapnout v nastavení a odměňuje vás za čistou jízdu bez bouraček. Ideální je nastavit si snadnou obtížnost. Pak jsou nepřátelská auta mnohem mírumilovnější. S neschopnými AI kolem vás máte větší šanci, že vás nikdo nevystrčí z trati a vaše příjmy ze závodů se mohou klidně násobit.

The Crew Motorfest

Vylepšujte si svá vozidla různými díly

Osobně jsem ve hrách nadšeným sběratelem. Mám rád hodně aut, rád se na ně dívám a rád s nimi jezdím. Možná je ale nejvýhodnější si své vozy vylepšit. Kupování nových pneumatik, motorů či výfuků je levnější a ve výsledku efektivnější metoda, jak mít závodní mašiny, co vám ty závody vyhrajou. Navíc je to celkem slušná zábava… můžete třeba vytunit hypízácký minivan.

Snad vám tyto tipy pomohou se do hry lépe dostat. The Crew Motorfest sice dává důraz na vaše řidičské schopnosti, ale ve výsledku jde hodně o peníze. Snad vám tímto pomůžeme je rychleji generovat, abyste přes mikrotransakce nemuseli přispívat Ubisoftu do kasičky.

Partnerem rubriky POG Tipy je Česká spořitelna.

Doporučujeme