Tvůrci Assassin’s Creed Mirage mají myšlenky k rozšíření Basimova příběhu. DLC však nechystají

Ubisoft • Ubisoft

Dostane Basim pokračování svého příběhu?

Tvůrci Assassin’s Creed Mirage’s mají prý již v hlavě myšlenky, jak s hlavním hrdinou hry Basimem navázat na děj nejnovějšího Assassin’s Creed. Podle kreativního ředitele hry Stéphane Boudona ovšem nemáme očekávat žádná DLC.

"Jsme nadšení z přijetí Mirage. Mirage byla samostatná hra bez plánů na jakékoliv DLC. Máme ovšem pár myšlenek, jak navázat na Basimův příběh. Aktuálně ale není v plánu žádný dodatečný obsah," prozradil Boudon. Ubisoft také podle jeho slov neplánuje přidávat další větší updaty pro hru. Ta po svém vydání dostala režim permanentní smrti i New Game+.

Na otázku zda by rád pracoval na další hře s Basimem potom odpověděl, že zcela určitě. Mělo by to podle něj však svá úskalí. "Vyprávět příběh Basima pro nás bylo skvělé, takže rozhodně ano. Stále máme hodně co říct o Basimovi. Na druhou stranu hra s tolika omezeními je poměrně náročná na tvorbu, protože bychom zároveň rádi objevovali nové horizonty a měli větší kreativní svobodu," vysvětloval Boudon.

Assassin’s Creed Mirage vyšlo minulý rok v říjnu a stalo se nejúspěšnější hrou Ubisoftu na současné generaci konzolí. Hra sklidila spíše pozitivní ohlasy, ale nevyhla se i kritice ze ponděkud zastaralé zpracování.

Doporučujeme