Zapojte se do treasure huntu České spořitelny, otestujte své skilly a vyhrajte Playstation 5

CS_Gaming • CS_Gaming

Máte o víkendu volnou chvilku? Stavte se na MČR do Brna, kde se na stánku České spořitelny dozvíte mnoho zajímavého o světě videoher. A možná si odchytíte i vlastní Playstation 5.


V období 24. - 26. listopadu můžete navštívit stánek České spořitelny s celou řadu aktivit, ale především se zúčastníte treasure huntu o hodnotné ceny. Jako účastník veletrhu Life! se totiž budete moci dostat do speciální webové aplikace po naskenování šesti QR kódů, zavěšených pod stropem přímo v Pavilionu P, kde mistrovství v počítačových hrách probíhá. 

Cílem je pak odpovědět správně na všechny otázky, za které dostanete nejen reklamní předmět dle výběru, ale také šanci ve slosování vyhrát jednu ze tří hodnotných cen

  • 1) PlayStation 5, PlayStation VR, extra ovladač a 2 hry (Marvel’s Spider-Man 2 a Horizon: Forbidden West Complete Edition)

  • 2) Playstation 5, extra ovladač a Marvel’s Spider-Man 2

  • 3) Playstation 5, extra ovladač a Marvel’s Spider-Man 2

A až se budete chtít odregovat od treasure huntu, k dispozici je u stánku také herní zóna, kde si budete moci vyzkoušet Playstation 5, Playstation VR či nejnovější herní notebooky Asus ROG Zephyrus a chill zóna na relax. Kouknout se můžete také na zajímavosti z herního světa a v neposlední řadě nechybí Meet&Greet, kde si můžete v sobotu od 14:00 hodin zaskočit na podpis od Xnappyho.

Partnerem rubriky Novinky je Česká spořitelna.

Doporučujeme