Tyto písně budou provázet naše sezení u EA Sports FC 24. Podívejte se na kompletní soundtrack

EA • EA

Až budete zase trávit hodiny v menu nejnovějšího dílu FIF... ehm... EA Sports FC, můžete se těšit na pořádnou nadílku songů. Najdete si své oblíbence?

Někteří hráči se již do EA Sports FC dostali a je tak asi zbytečné se čímkoliv tajit. I proto se můžeme podívat na oficiální soundtrack pro nový ročník fotbalového simulátoru EA Sports FC. Dostalo se do něj i několik opravdu zajímavých jmen. Už nyní si můžete playlist pustit i na spotify a začít se pomalu ladit na vlnu nejnovějšího dílu této úspěšné série.

"S více než stovkou umělců z celého světa a průřezem všemi žánry obsahuje seznam písní hitmakery jako Majol Lazer, The Blessed Madonna nebo The Rolling Stones. Dalšími hvězdami, které zahrnujeme jsou Jack Harlow, Baby Keem a sedmnáctinásobný držitel Grammy Kendrick Lamar," chlubí se EA svými největšími taháky.

EA Sports FC 24 bude pro hráče dostupné od 29. září, ale pokud máte Ultimate edici hry, můžete do ní naskočit již dnes. Hra bude dostupná pro PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC a Nintendo Switch. Pokud jste tak ještě neučinili, nezapomeňte si také před naskočením do nového ročníku zopakovat historii série v našem kvízu.

Partnerem rubriky Novinky je Česká spořitelna.

Doporučujeme